Marroc, espera’m! Tornaré aviat..

Parlar del viatge al Marroc és parlar de colors, parlar d’ olors , de música, de somriures de mirades,…..de sensacions a flor de pell.
El Marroc té una màgia que és difícil d’ expressar. S’ ha de viure , s’ha de sentir!
Parlar del viatge al Marroc amb 1001 Tours Morocco és parlar de bona organització, de gent que gaudeix fent el que fa, de detalls i de ganes de tornar-hi aviat…
Una experiència inoblidable la ruta feta pels Atlas, on els poblets visitats semblaven de pessebre, on els colors de les catifes feien mal als ulls….Indescriptible la sensació de viure la nit del desert, estirada sobre la sorra calenta i sentint l’aire a la cara, veient la lluna i el sol donar-se la mà…
A la ruta, Riads de somni, de conte, per enamorar-se de cada detall…
Essaaouira i la seva vida tranquil•la al port, el mercat a Taroudant on els únics “turistes” erem la Txelli jo, i on tothom ens saludava i ens somreia. Excursió amb quad per platges desèrtiques amb uns paisatges indescriptibles, després de menjar un bon peix a la brasa….
I finalment Marrakech…la ciutat caòtica amb una plaça boja! Vista des del restaurant que ens va reservar el Mohamed, és un vitrall ple de puntets de colors…Viscuda des de baix és transportar-te a un altre mon!
Els viatges són els llocs , però les sensacions les tenim gràcies a les persones amb qui els compartim. Jo vaig tindre la gran sort de poder-lo fer amb la millor companyia, el Cesc , ( en Karim ) la Bruna (anomenada Aicha ), la Txell i els Sicu. I per acabar-ho d’ arrodonir, amb la companyia d’en Mohamed, el nostre conductor, qui amb la seva predisposició i el seu somriure permanent es va guanyar la nostra estima i qui per nosaltres és ja un gran amic.

Marroc, espera’m! Tornaré aviat… per suposat amb 1001 Tours Morocco

Núria Vernet. Setembre 2017

Aicha….Comme si je n’ existais pas, elle passe a côte de moi….

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *