Viatge màgic i impecable

Quan dius als teus amics o familiars que te’n vas al Marroc, les seves cares adopten automàticament una expressió de preocupació: – compte amb això! – És un país complicat! – i els yihadistes!

Pot ser que el Marroc tingui quelcom en algunes zones que pugui despertar preocupació, però no és el cas del meu viatge.
Si hagués de descriure amb dues paraules el nostre tour per Marroc seria: Màgic i impecable.
Màgic pels carrerons que s’endinsen per les medines, per la seva gent, per la seva cultura, arquitectura i artesania. Impecable per l’organització i plantejament del viatge.
Mai no havia tingut l’experiència de viatjar en un viatge organitzat amb amics, i és cert que vam fer molts quilòmetres amunt i avall (que mereixien la pena), però les nostres ments tan sols s’havien de preocupar d’una cosa: disfrutar. La resta, ja estava tot fet. I sort! per què realment no hagués pogut viure la meravella que vaig viure si no hagués topat per casualitat amb 1001 tours morocco, moltes gràcies Àngels, moltes gràcies Houssine, de tot cor, per aquest regal d’experiència que ens heu permés viure i saber transformar amb tanta elegància un simple viatge en tota una aventura.

Sara Cusidó

opinions_01

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *